Mocht je me niet tegengekomen zijn op één van mijn ritjes...

BLACKSMITH BIKES

Kweekweg 14
7315AS Apeldoorn
Nederland

055 8434571
info@blacksmith-bikes.nl

Blacksmith Bikes vind je nabij het centrum van Apeldoorn, de Kweekweg is een zijstraat van de Loolaan. Met de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1 (afrit 18, Kootwijk volg borden Paleis het Loo) en de A50 (afrit 25 Apeldoorn-Noord volg borden Paleis het Loo). Vanaf  het treinstation is het ongeveer 15 minuten lopen (het centrum door).

Doordeweeks werken wij vooral op afspraak. Om elke klant zoveel mogelijk één op één aandacht te geven en het perfecte frame te kunnen bouwen, is gebleken dat werken op afspraak het plezierigst is. Op zaterdag is de showroom gewoon open en is een afspraak niet nodig.

Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail.

 

Maandag

 

Gesloten

 

Dinsdag t/m vrijdag

Alleen op afspraak i.v.m. de framebouw

 

Zaterdag

 

09:00

- 17:00 uur

 

Zondag

 

Gesloten

Blacksmith Granfondo Team

BLACKSMITH Granfondo Team

Het Blacksmith Granfondo Team, gesponsord door Campagnolo. Het team rijdt ook in 2017 diverse Granfondo's waarin nieuwe frames getest worden. Ook is het de planning om een aantal trainingsritten te doen waar iedereen bij aan kan sluiten. En is het mogelijk zelf de mooie nieuwe kleding aan te schaffen.

Gallery

In de gallery staan diverse fietsen die in het verleden gebouwd zijn. Leuk om te zien en om ideeen op te doen voor kleur en design. Ook een goede plek om de laatste frames te zien is onze Facebook pagina

BLACKSMITH Blog

Het Blacksmith blog bevat diverse artikelen over materiaal, de bouw en ook publicaties uit diverse bladen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken